Domnul doctor Tiberiu Ionescu a interpretat și ultimul RMN al coloanei vertebrale pentru Aureliana-Maria. Veștile sunt incredibile: la orizontală, gradele unghiului Cobb au scăzut impresionant, ceea ce se poate constata și de pe scanarea verticală nemțească . Așteptăm cu nerăbdare radiografia din aprilie. Mulțumim din toată inima pentru liniștea adusă în sufletele noastre domnului doctor Tiberiu Ionescu și domnului doctor Albu Marian, cel de la care a pornit recomandarea!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, care a lucrat prin oameni frumoși, Aureliana-Maria s-a întors a treia oară de la doctor din Germania. Durerile sunt încă prezente, dar le contracarează cu mai multe exerciții, specifice terapiei Schroth Best Practice. Gradele unghiului Cobb au scăzut, conform scanării realizate de doctorul Weiß. Aureliana-Maria s-a întors veselă, cu credința că se vindecă. Va trebui să poarte încă un an corsetul timp de 22h/24h, după care îl va ține pe trup doar 16 h/24h, cu condiția ca vindecarea să se desfășoare normal. În luna aprilie 2018, va urma realizarea unui alt corset, întrucât fetița s-a dezvoltat. Acest lucru va fi posibil doar datorită oamenilor inimoși, care vor să o vadă pe Aureliana-Maria vindecată. Mulțumim din tot sufletul pentru speranța dăruită!

După luni de zile, în care Aureliana-Maria a stat mai mult la pat acasă, acum merge la școală. Ca să îi fie bine, în fiecare zi, la naveta noastră participă un prieten care ne-a devenit simpatic: patul mobil. Îl instalăm în spatele clasei și fetița audiază cursurile într-un mod comod pentru vindecarea coloanei ei. Eu stau în bancă și iau notițe. Corsetul are o baretă pe umărul drept care îi obligă mâna să stea într-o poziție bună pentru îndreptarea coloanei, dar incomodă pentru scris.